Dammann Freres Kerstthee 2021

Dammann Freres Kerstthee 2021

Dit jaar komen de heerlijk kerstthee varianten van Dammann Freres er weer aan. De Dammann Freres Kerstthee 2021 collectie bestaat dit jaar uit 5 varianten, de bekende rooibos, een zwarte thee, 2 groene thee en dit jaar is er ook heerlijke witte thee variant.

Met de kerstthee van Dammann Frères breng je jezelf in dat onmiskenbare, warme gevoel van Kerstmis. In deze unieke theemelanges zijn alle traditionele kerstaroma’s verzameld zijn zoals vanille, kers en kaneel. Met één van deze theemelanges kun je jezelf al heel vroeg in de Kerstsferen wanen.

We merken dat er jaarlijks veel vraag naar is en we proberen iedereen deze heerlijke Dammann thee aan te blijven bieden. Door de tijdelijke verkrijgbaarheid bestaat er een kans dat de thee niet op voorraad meer is. Om teleurstelling te voorkomen en ondanks onze inschatting raden we iedereen aan om er toch tijdig bij te zijn.

Wil je naast de Kerstthee ook één van de andere smaken van Damman Freres als thee schenken, bekijk hier ons assortiment met Dammann Thee.

Aanbieding!
Uitverkocht

Dammann Freres Kerst thee

Dammann Frères Adventskalender 2022

Oorspronkelijke prijs was: €25,00.Huidige prijs is: €17,50.
Uitverkocht
12,50
Uitverkocht
8,50
18,99

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *