Nieuwe Plezant koffie melanges

Nieuwe Plezant koffie melanges

Nieuwe Plezant koffie melanges. We hebben sinds kort onze eigen koffie De Smokkelaar uitgebreid met 2 nieuwe varianten. Onze koffie is nu in 3 verschillende smaak varianten verkrijgbaar. Onze klassieke smaak, waar het allemaal mee begonnen is, wordt aangevuld met 2 varianten die iets sterker of voller zijn qua smaak.
Doordat we zoveel leuke reacties hebben gekregen op de naam van onze koffie hebben we die ook gebruikt voor de andere varianten. Hiermee proberen we voor iedereen een prettige koffie te bieden. Dat we zouden uitbreiden was niet een kwestie van of, maar meer van wanneer. Door alle leuke en vooral positieve reacties op onze koffie hebben we de introductie van deze koffie versneld.
We hebben naast De Smokkelaar klassiek, nu ook De Smokkelaar Sterk en De Smokkelaar Intens. Voor alle 3 de melanges geldt dat we er voor hebben gekozen om deze licht of mild te branden. Hierdoor, vinden wij, dat de koffie een stuk makkelijker drinkt en niet zo’n aanwezige ‘verbrande’ koffiebonen smaak heeft. Zoals de namen doen vermoeden zijn het wel koffiesmaken die je goed proeft en die je lang blijft proeven.
Deze koffie zou ook uitermate geschikt zijn voor de liefhebber van een krachtige espresso of intense ristretto, maar past net zo makkelijk bij een cappuccino of Latte Macchiato. Ter introductie hebben we een proefpakket van de 3 varianten in 250 gram zakjes, die samen besteld / verkrijgbaar zijn voor € 17,50.

Algemene eigenschappen

Type koffie: Koffiebonen
Herkomst Koffiebonen: Zuid Amerika
Koffieblend: Arabica met een kleine toevoeging van Robusta
Branding: Medium / Licht
Smaaksegment: Sterk of Intens

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *