onderhoud

onderhoud

Onderhoud

Voor iedere koffie- of espressomachine is onderhoud belangrijk. Het niet juist of niet tijdig onderhouden van je machine kan ervoor zorgen dat je minder lang plezier hebt van het apparaat of dat de kwaliteit van je koffie minder wordt. Bedenk dat kalk en koffieresten schadelijk zijn voor de machine, maar gelukkig simpel te verhelpen.
Het regelmatig reinigen met de juiste reinigingsmiddelen, op tijd ontkalken met geschikte ontkalkingsmiddelen of tijdig de waterfilter vervangen zullen veel problemen aan de machine voorkomen. Veel volautomatische koffiemachines geven zelf aan wanneer het reinigingsprogramma gestart moeten worden of wanneer de waterfilter vervangen moet worden. Je hoeft enkel deze aanwijzingen te volgen en niets zelf te onthouden.
Gebruik onderstaande onderhoudsmiddelen om de levensduur van je favoriete machine te verlengen of die heerlijke smaak van je koffie te behouden. Met de juiste middelen voorkom je problemen en zorg je dat je langer kunt genieten van een heerlijke kop koffie.

Reiniging

Aanbieding!
Uitverkocht
Oorspronkelijke prijs was: €11,99.Huidige prijs is: €5,00.
Aanbieding!
Uitverkocht
Oorspronkelijke prijs was: €12,50.Huidige prijs is: €5,00.

Ontkalking

Ontkalking

Durgol Ontkalker

12,99

Ontkalking

NIVONA Cleanbox

37,68

Ontkalking

Bio-Ontkalker

14,99
Uitverkocht
8,33
Uitverkocht
14,99
Aanbieding!
Uitverkocht
Oorspronkelijke prijs was: €9,95.Huidige prijs is: €5,00.

Waterfilters

11,99
Aanbieding!
Uitverkocht
Oorspronkelijke prijs was: €10,99.Huidige prijs is: €5,00.
14,67