Vascobelo Koffie

Vascobelo heeft als slogan ‘Belgium’s finest coffee’ en heeft dat als doelstelling sinds de oprichting. De oprichter, Marck De Roeck heeft besloten om, na jaren onderzoek, een eigen koffielabel op te richten. Vascobelo werkt samen met een lab voor aromaonderzoek in Gent. Via de technologie kan Vascobelo ervoor blijven zorgen dat kwaliteit goed is en goed blijft en kunnen ze koffie ‘componeren’ zonder compromissen te hoeven sluiten, door alleen de allerbeste koffiesoorten te gebruiken. Dat geeft Vascobelo hun eigen kenmerkende koffiesmaak.

VASCOBELO KOFFIEBONEN

VASCOBELO Servings

Uitverkocht
62,50
Uitverkocht
62,50

Laatste Nieuws

Koffiebranderij Vascobelo

Het verhaal van Vascobelo koffie begint op de plantages in Brazilië, Colombia, Indonesië, Ethiopië, India en Guatemala. Voor de Vascobelo melanges worden alleen koffiebonen gekozen met een Rainforest Alliance-certificering. Dit keurmerk biedt de garantie dat de koffie op de juiste manier tot stand komt. Koffiebonen plantages die het certificaat Rainforest Alliance mogen dragen, moeten voldoen aan strenge eisen aangaande milieubeleid en werkomstandigheden voor de arbeiders.

Zorgvuldige selectie

Vascobelo werkt met eigen plantages zoals in Burundi en stimuleert de boeren hun oogsten optimaal te verzorgen, zonder pesticiden. Hierdoor blijft de kwaliteit van de geproduceerde koffiebonen hoog, wat weer terug komt in de koffie die je thuis zet.

Belgium’s finest coffee blend

Marc De Roeck investeerde veel tijd in het samenstellen van een perfecte blend voor Vascobelo, iets om zich echt te kunnen onderscheiden van alle andere koffiemerken die er zijn. Logisch is dan natuurlijk ook dat men trots is op de eigen melange Le Roi. Een melange van geselecteerde 100% Arabica-bonen uit Brazilië, Costa Rica, Zambia, Java en Rwanda.

Vascobelo koffie online bestellen bij Plezant Koffie

Je kunt nu thuis ook zelf de pure en eerlijke smaak van Vascobelo proberen. Bij ons kun je Vascobelo proberen in koffiebonen of via Servings.