Nu verkrijgbaar de SMEG volautomatische koffiemachines

Nu verkrijgbaar de SMEG volautomatische koffiemachines

Nu verkrijgbaar de SMEG volautomatische koffiemachines. Sinds kort zijn de koffiebonen machines va SMEG eindelijk uitgekomen. We hebben er zelf lang op gewacht, want deze volautomatische koffiemachine is natuurlijk een geweldige uitkomst voor iedereen die al één of meerdere SMEG huishoudelijke apparaten in de keuken heeft.
In die fantastisch mooie retro stijl is deze SMEG volautomaat verkrijgbaar in een aantal kleuren. Je kunt nu dus ook je dagelijkse kop koffie zetten met een SMEG, gewoon gezet met versgemalen koffiebonen en in te stellen naar eigen wens.
Dus ben je een fan van SMEG of wil je gewoon een goede, maar vooral mooie koffiemachine op je aanrecht zetten. Kom dan die nieuwe SMEG volautomatische koffiemachine eens bewonderen in de winkel.
Ben je op zoek naar een koffiemachine voor thuis? Wij hebben, naast deze SMEG volautomaat, ook diverse andere merken en soorten koffiemachines. Kom gezellig langs in de winkel en onder het genot van een kop koffie kunnen we altijd de verschillende koffiemachines laten zien. Wil je weten wat we zoal hebben, bekijk hier ons assortiment met koffiemachines.

699,00
633,00
699,00
699,00

SMEG Volautomaat

SMEG Volautomaat taupe

542,00

SMEG Volautomaat

SMEG Volautomaat wit

542,00

SMEG Volautomaat

SMEG Volautomaat rood

542,00

SMEG Volautomaat

SMEG Volautomaat zwart

542,00

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *